DÍTĚ BÝK (21.4. – 20.5)

Malý Býček je klidný a přátelský. Ale jen do té doby, než ho začnete do něčeho nutit, příliš ho tlačit do neznámé změny nebo mu budete rozkazovat, aby udělal něco, do čeho se mu nechce. Děti narozené ve znamení Býka jsou tvrdohlavé. A i když na to vždy nevypadají, jsou velmi silné. Malí Býci jsou obvykle zdraví a sportovně založení. Jsou houževnatí a odolní.

Jsou citově vyrovnaní. Mají přirozený cit pro hezké věci a budou vyžadovat oblečení dle vlastního výběru. Býci se potřebují pohybovat v pěkném a harmonickém prostředí. Citlivě reagují na barvy, vůně a zvuky. Malí Býci mají obvykle hudební nadání, příjemný hlas a talent naučit se hrát na nějaký hudební nástroj. Také sochaření, keramika a malování by mohly být jejich zálibami.

Malý Býk bude ve škole oblíbený, a to jak u dětí pro svou spolehlivost a milou povahu, tak u učitelů. Těm bude dělat radost jeho píle a soustředění. V procesu učení může být pomalejší než jiné děti, ale co se jednou naučí, nebude mít problém si zapamatovat. (zdroj horoskopy-online.cz)

Související články