Praha: Víme kam na oběd i s dětmi

Určitě chápeme některé provozovny, že nedoporučují návštěvu s dětmi a jsou místa, kde opravdu řvoucí a válející se dítě není vhodné. Přinášíme ale seznam míst, kde jsou na děti připraveni!

Edice Praha právě teď a v dalších článcích i další města – již brzy!

Milují vaše děti vláčky? Tak tohle je přesně pro vás!

Výtopna na Václavském náměstí nabízí nejen fajn jídlo, ale i velkou zábavu, protože jídlo i pití vám až na stůl přiveze vláček. Určitě si ale udělejte rezervaci, protože je stále plno a chtějte stůl, kam jezdí vláček až na stůl – mají totiž i stoly, kde vláček jezdí jen na kraj. Dobrou chuť a hu huuuuuuuu. Pro milovníky vláčků doporučujeme mrknout i na ESHOP.

V centru Prahy ještě zůstaneme – představujeme vám FOOD LAB!

Food Lab je restaurace, kterou budou milovat dospělí a budou se tam vracet za dobrým jídle, a děti ji budou milovat také – nejen díky skvělému dětskému menu, ale hlavně díky tomu super hracímu koutku!

Vinohradský parlament nezní moc jako dětské místo že? Tak to budete velmi překvapeni!

Navíc budete překvapeni nejen dětským koutkem, ale i velmi kvalitním a poctivým jídlem! Dětský koutek je společný s restaurací Bruxx a o víkendech školního roku v něm dokonce hosteska z restaurace vede výtvarný program! Děti můžete v koutku monitorovat prostřednictvím naší aplikace, během toho, co si budete vychutnávat jejich dobroty!

 

Tento tip je sice dál, ale vyplatí se! Hostivický statek na západě Prahy vás očaruje!

Pořádné porce pro tatínky i lehčí oběd pro maminky a pro děti koutek! Ideální výlet a rodinný oběd.

 

 

 

Související články