DÍTĚ BERAN (21.3. – 20.4)

Malý Beran je nebojácný a energický. Je to dominantní osobnost. Je přirozeně optimistický, rozhodný a netrpělivý. Do všeho se vrhá po hlavě. Potřebuje hodně volnosti a takové aktivity, při kterých může s druhými soupeřit. Malý Beran chce být vždy nejlepší. A to platí jak pro chlapce, tak i pro dívky. Dítě narozené ve znamení Berana se rychle vyvíjí a učí. Patrně začne chodit a mluvit dříve než jiné děti.

Protože astrologie symbolicky přiřazuje znamení Berana oblast hlavy, obličej, uši a zuby, rodiče by měli dítě hlídat, aby nedošlo v této části těla k úrazu. Dá se očekávat, že růst zubů bude probíhat dramaticky a bude doprovázen horečkami.

Před malým Beranem by rodiče a vychovatelé měli schovávat ostré předměty a zápalky. Dítě narozené ve znamení Berana potřebuje být stále v pohybu. Musí mít neustále nabitý program, jinak se bude nudit. Potřebuje být fyzicky aktivní, mít možnost rozhodovat se podle svého a nést za to zodpovědnost. Pomozte mu najít smysluplnou činnost, kde prokáže svou schopnost dosahovat velkých výkonů.

Dítě narozené ve znamení Berana je snílek a má živou představivost. Bude mít rádo příběhy o statečných hrdinech. Podporujte jeho sny. Malému Beranovi jsou vlastní hrdinské, průkopnické a vůdcovské schopnosti a jeho nadšení a elán by ho mohly v životě dovést hodně daleko. (ZDROJ A VÍCE INFO ZDE)

Související články