Hračky pro děti do 500 Kč

Kvalitní a zábavné hračky nemusí stát tisíce! Přinášíme vám výběr hraček pro děti do 500 Kč!

Hračky od 65 Kč najdete u nás na eshopu ZDE. Na kvalitě všech hraček pro děti si dáváme velmi záležet. Proto u nás najdete jen kvalitní a značkové hračky. Specializujeme se především na vývojové hračky, protože vývoj všech smyslů děťátka je pro nás nejdůležitější. A to již od narození. V nabídce našich hraček najdete tedy hračky, které nejen baví, ale i učí a rozvíjí. 

Pro zobrazení konkrétního produktu a přechod do eshopu klikněte na vybranou fotku. PŘEJEME KRÁSNÉ A VESELÉ 

359 KČ: TOOMIES – ZPÍVAJÍCÍ SLŮNĚ S VODOTRYSKEM. Je malý tak akorát, aby se vešel pohodlně do dětských rukou. Zmáčknutím na bříško se ozve jeden ze šesti veselých zvuků. Pokud jej i současně ponoříte do vody, naplní se vodou. Poté opět zmáčkněte břísko a slůně bude stříkat vodu z chobotu.
379 KČ: ŠTĚKAJÍCÍ ŠTĚNĚ OD LAMAZE. Po zatřesení vydává hračka zvuky důležité pro rozvoj sluchu. Kostička a ouška po zmáčknutí zašustí a po stisknutí čumáčku se ozvou štěněčí zvuky. Charakteristický tvar očí upoutává dětskou pozornost a podporuje rozvoj koncentrace.
89 KČ: PLAYGRO KOUPACÍ KNÍŽKA SE ZVÍŘÁTKY. Knížka je lehká a plave po hladině. Po zmáčknutí stránky se ozve pískátko. Hračka pomáhá dítěti, aby se při koupání zabavilo, a současně pomáhá i nám dospělým, abychom přitom mohli dítě umýt. Pomocí hraček se také dítě učí, co všechno voda dokáže.
99 KČ: PLAYGRO SKLÁDACÍ KALÍŠKY. Skvělá hračka do vany, na pískoviště i na doma. Devět pestrobarevných stohovatelných kelímků, z nichž každý má na sobě jiný vzor. Na každém kelímku najdete na spodní části různý zvířecí motiv, který lze použít jako razítko.
189 KČ: PASTELKY DO VODY OD MUNCHKIN. Ideální velikost pro malé dětské ruce. Můžete použít na dlaždičky, vanu a všechny hladké povrchy a barva se lehce smyje vodou
219 KČ: TOOMIES – VESELÁ PÍSKACÍ A STŘÍKACÍ ZVÍŘÁTKA. Zábavné pískací a stříkající kuřátka do vany. Sada obsahuje různě barevná kuřátka, která stříkají vodu ze zobáčku a dvě z nich i pískají. Hračka je vyrobena tak, že uvnitř nedochází k vytváření plísní.
249 KČ: PLAYGRO ZÁVĚSNÝ JEDNOROŽEC S KOUSÁTKY. Měkká textilní hračka je vyrobena z pestrobarevných vzorovaných materiálů, které působí příznivě v rozvoji dětského zraku. Rozmanité struktury materiálů stimulují dětský hmat. Děti si oblíbí zvířecí tlapičky, které šustí.
349 KČ: TOOMIES AUTÍČKO S DONUTY. Hračka rozvíjí zábavnou formou jemnou motoriku a veselé pastelové barvy se budou líbit každému dítěti. Naplňte autíčko donuty, stiskNěte řidiče a donut bude doručen.

 

449 KČ: PLAYGRO VYSKAKOVACÍ ZVÍŘÁTKA. Hračka je určena pro děti od jednoho roku a rozvíjí zejména paměť, představivost a jemnou motoriku. Lze si hrát v režimu dvou modů. S hudebními a světelnými efekty a nebo bez nich.

 

Související články