Jak vybrat první hrneček?

Nabídka je opravdu široká. Různé barvy, tvary, obrázky, savičky, okraje, ouška. Jak se v tom vyznat? Nejdůležitější je si uvědomit, že je třeba kupovat značkové hrnečky a lahvičky, protože přichází do kontaktu s tekutinou, kterou vaše dítko pije. Vyhněte se tedy neznámým značkám a podivně levným hrnečkům za 39 Kč a vsaďte na ověřené, které neobsahují BPA a jiné škodlivé látky. Možná si připlatíte, ale kvalita za to stojí. Navíc nějaké vychytávky levnější verze prostě nemají.

Jaké jsou tedy typy hrnečků a jaký vybrat a jakým typem začít?

Každé děťátko, jak můžete vidět na videu, chce být jako dospělí, chce pít samo, držet hrnek. Ale, hrnek je velká zábava a také občas spadne. Důležité je dítko podporovat v samostatném pití, nekřičet na něj. Vy se díky netekoucím hrnečkům nebudete stresovat, kde co bude polité. Na videu je MUNCHKIN HRNEK 360 V AKCI a zvládne toho opravdu hodně a ani kapka.

Hrnečky s oušky a pítkem

Pro úplně nejmenší jsou vhodné hrnečky s anatomicky tvarovaným náustkem – pítkem. Tento hrneček je skvělý pomocník pro tréning na přechod mezi pitím z láhve k hrnečkům s klasickým pítkem. Optimální velikost je vhodná i na cestování a pobyt venku. Měkké silikonové pítko je šetrné k dětským dásním.https://www.youtube.com/watch?v=ospTFEtIoGk

Anatomický hrneček

Jako hrneček s pítkem, slouží k prvnímu samostatnému pití i tento speciální anatomický hrneček od BOON je novinkou na trhu. Je anatomicky tvarovaný, takže ho skvěle chytí i ty nejmenší ručičky. Inovativní systém s ventilem zabraňuje úniku tekutiny. Taktéž se jednoduše čistí a skládá, žádné zbytečné ventilky a dílky, jako tomu bývá u jiných anatomických hrnečků.

Hrnečky s oušky s netekoucím okrajem

Můžete ale klidně přeskočit hrnečky a lahvičky s pítkem a přejít rovnou na tyto vychytané hrnečky,

kde se děti již učí klasickému pití, ale nehrozí žádné vylití. A navíc si budou připadat už jak dospělí. Munchkin 360 je vhodný od 6 měsíců. Pití je možné i na samém okraji hrnečku díky unikátnímu 360° designu. Přátelské k zoubkům a lehčí uchopení než klasický hrneček. Ventil proti vylití se po pití sám

uzavře – kouzlo! Všechny MUNCHKIN hrnečky s netekoucím okrajem najdete na  ZDE

Hrnečky bez oušek

Pro trénování uchycení hrnečku či skleničky, jsou tu pak hrnečky bez oušek. Tyto hrnečky, s unikátním 360 okrajem, fungují na stejném principu jako hrnečky s ouškem a děti je prostě miluji!

 

Související články