Nejlepší hračky pro děti od 6, 9 a 12 měsíců

HRAČKY PRO DĚTI OD 6 MĚSÍCŮ

Máte doma 6 měsíční miminko? Končí vám období klidu- tj. dítě už tolik nespinká. Právě v 6 měsíci je jedna z nejdůležitějších etap jeho života a dítě chce vše začít objevovat samo. Dítě je již více v pohybu, přetáčí se ze zad na bříško a naopak, zkouší se dostávat na kolínka a některé děti již i lezou. Skvěle všechny malé neposedy zabavíinteraktivní zvukové hračky, které je i učí, a stejně tak skvěle posloužíhrací deky a hrazdičky. Děti budou také bavit hračky do vody.

PROZKOUMAT DALŠÍ HRAČKY PRO DĚTI >>>

HRAČKY PRO DĚTI OD 9 MĚSÍCŮ

V devátém měsíci přijde významný pokrok. Vaše dítě se naučí sedět vzpřímeně, klečet a dokonce lézt po čtyřech a navíc zvládne i přitažení do stoje. Díky tomu se již můžete začínat pohlížet po sofistikovanějších hračkách, vyžadující více koordinace a stejně tak po hračky do vody.. Dítko již umí lépe zacházet s předměty a různě s nimi otáčet, tahat, spojovat i rozpojovat. TIP NA HRAČKU: Lamaze hudební housenka, pro rozvoj všech jeho smyslů. Skvělé jsou také různé vkládačky a měkké kostky. Pokud to ale vašemu dítku nepůjde, nezapomínejte, že každé dítě je jiné.

HRAČKY PRO DĚTI OD 12 MĚSÍCŮ

Vítejte ve světe jednoročních! V tomto období děti milují pomáhat a dělat vše jako dospělí. Že jim to moc nejde nevadí, podporujte je v jejich snaze a rozvíjejte jejich kreativitu a fantazii. Nejvhodnější hračky pro děti od jednoho roku jsou ty, které poskytují více možností hry a zábavy. Dítě miluje skládání, navlékání, dětské mobily i jiné hudební nástroje. Podívejte se na náš výběr hraček.

Související články