Víme kam s dětmi v listopadu!

Listopad je krásné období. Máme pro vás tipy, kam se v listopadu 2022 vydat.

4.11.2022 (pátek) – Botanická večerní stezka
Praha 6 Lysolaje

Přijďte si otestovat svoje botanické znalosti. Nejen pro šikovné děti bude připravena večerní poznávací hra. Pokud se Vám povede najít ve tmě všech 15 otázek a odpovědět na ně, tak na Vás čeká malá odměna.

11.11.2022 (pátek) – Strašidla v jedničce
SVČ Jednička, Truhlářská 8, Praha 1

Bojíte se rádi, ale máte pro strach uděláno? Zvládnete splnit všechny úkoly našich strašidel? Srdečně vás zveme na dušičkové odpoledne v SVČ Jednička, kde pro vás bude připravena stezka odvahy lemovaná různorodými úkoly našich strašidel. Chybět nebude ani strašidelná výtvarná dílna a na všechny statečné děti, které se nezaleknou dobrodružných nástrah, bude čekat malá odměna.

13.11.2022 (neděle)
POČERNICKÁ SVĚTÝLKA aneb tajemným chvalským podskalím
Chvalská tvrz

Srdečně zveme v neděli 13. listopadu na další ročník oblíbených Počernických světýlek. Akce proběhne formou individuálních procházek v obvyklém čase mezi 17. až 19. hodinou a slibuje tajemná zastavení s tradičními českými pohádkami. Stačí přijít kdykoli v čase mezi 17.00 až 18.30 hod. k ohništi Na Chvalské tvrzi, kde obdržíte další instrukce. Délka trasy je cca 30 minut.

Nezapomeňte na lucerničky a lampióny! Děti čeká malé občerstvení zdarma (domácí buchty od českých i ukrajinských sousedů z Horních Počernic + čaj), dospěláky pak teplé občerstvení za drobný peníz ve prospěch SKP HOPO a místních skautů na jejich novou klubovnu. V nabídce bude i tradiční boršč, který v listopadovém večeru zahřeje. Nestihnete-li pořídit lampión předem, nezoufejte, ve stánku skautů můžete zakoupit lucerničky ručně vyráběné!

17.11.2022 (čtvrtek) – Korzo Národní
www.korzonarodni.cz/program

19.11.2022 (sobota) – S Hurvínkem do vesmíru
Planetárium Praha – Stromovka
planetum.cz/porad/s-hurvinkem-do-vesmiru

Související články