5 Playgro novinek!

Přinášíme 5 novinek od Playgro! Mezi novinkami jsou i výhodné hrací sety pro zábavné i naučné hraní!

Hračky Playgro jsou oblíbené dětmi i rodiči po celém světě! Zakladatelé australské společnosti Playgro se inspirovali při vývoji hraček pozorováním vlastností vlastních dětí. Hračky Playgro děti zaujmou, potěší a zároveň je podněcují k procvičování důležitých dovedností odpovídajících jejich vývojové fázi. Vybírat můžete z mnoha závěsných hraček na kočárek či postýlku, z mnoha hraček do vody, z chrastítek mnoha tvarů a barev i hracích dekVstupte s námi do světa Playgro a dopřejte vašemu děťátku to nejlepší.

Playgro dárkový set s chrastítky a kousátky

Dárkový set s čtyřmi různými chrastítky a kousátky je ideálním dárkovým balíčkem pro děti, které se začínají prokousávat a objevují své ruce. Nechte své batole chrastit a třást chrastítky z této sady a zvuk bude stimulovat sluch i pohyb miminka. Snadno uchopitelná chrastítka vydávají zvuky cvakání pro sluchovou stimulaci.

Playgro dárkový set na hraní do vany

Plavte, mačkejte, nabírejte, spojujte a nalévejte! Tento dárkový set šestnácti aktivit obsahuje nekonečné množství vodních hrátek a zábavy pro vaše dítě ve vaně. Plně uzavřené hračky s texturou a nabírací síťkou, jsou bezpečné pro kousání, zabraňují vzniku plísní, zapojují motorické a smyslové dovednosti dítěte, zatímco barevné zábavné postavičky podporují vyprávění příběhů a nápaditou hru. Toto balení je ideálním dárkem pro děti, které si začínají užívat koupání a hraní ve vodě, a podporuje je v objevování pomocí zraku, hmatu a zvuku.

Playgro sada skládacích dinosaurů

Balení obsahuje 5 prehistorických tvorů. Každého tvora můžete rozdělit na dvě části, poté kombinovat mezi sebou a vytvářet nové zvířátka. K dipsozici tak máte 10 různých částí. Určeno pro děti od 1 roku.

Playgro veselá knížka se zvířecími maňásky

Každé z těchto 5 jedinečných zvířat má jiný domov. Dokážete zjistit, komu domov patří? Pět rozkošných zvířecích prstových loutek spolu s krásně ilustrovanou textilní knížkou přináší malým dětem spoustu zábavy, vyprávění příběhů a dobrodružství. Díky kukátkovému otvoru lze každou loutku začlenit do scény na jakékoli stránce, což zvyšuje představivost a podněcuje předškoláky ke zkoumání pojmů o vztazích, prostředí a živých tvorech. Vyprávění příběhů rozšiřuje komunikační dovednosti a rozvíjí emocionální pohodu, podporuje empatii, porozumění, uvažování a humor. Loutky padnou na prsty batolatům i dospělým, takže se na zábavě mohou podílet všichni.

Playgro kyblíčky

Zábavné kyblíčky pro všechny zvídavé děti. Počítání a porovnávání v těchto kyblíčcích je jedinečný a zábavný způsob, jak mohou batolata a děti v předškolkovém věku zkoumat čísla, třídění, porovnávání a skládání. Sada obsahuje 4 krásné kyblíčky a 16 barevných mincí. Děti mohou rozvíjet své myšlení a dovednosti řešení problémů prostřednictvím 5 různých her se zvyšující se obtížností: přiřazování podle barev, čísel, tvarů, znaků nebo poznávání čísel a počítání. Kromě matematiky jsou mince a kyblíky skvělé na stavění na sebe a ideální pro nekonečné aktivity s hraním rolí.  Tyto kyblíčky jsou také skvělou volbou pro hraní na písku. Dětem umožňují přenášet písek z jednoho místa na druhé a vytvářet různé tvarování a hrátky. V kombinaci s lopatkami a hráběmi mohou kyblíčky poskytnout dětem spoustu zábavy a kreativity při hraní na písku.

 

 

 

Související články