Cestujeme s dětmi – kam na výlet po ČR (díl 1.)

Není třeba za zážitky cestovat do zahraničí. Po Česku najdeme mnoho krásných míst, které vás okouzlí a budete na ně rádi vzpomínat a třeba se i pravidelně vracet. V našem seriálu Kam na výlet v ČR se zaměříme nejen na výlety, ale například i na restaurace, které byste neměli vynechat a samozřejmě vše s ohledem na ratolesti, s kterými budete cestovat.

Zámek Loučeň & Labyrintárium                      

Dvanáct zahradních labyrintů a bludišť na jednom místě, v zeleni historického anglického parku. To je labyrintárium Loučeň. Místo vhodné pro zábavu, relaxaci i meditaci. Místo vhodné na výlet pro malé dítě, zamilovaný pár milující pohyb, rodiče vyhledávající neotřelé místo aktivního odpočinku, i Vaši senzitivní babičku. (zdroj text i foto a více info na zamekloucen.cz/labyrintarium)

Kousek za Prahou – Zábavní park Mirakulum

Park Mirakulum ve středočeských Milovicích nabízí 10 hektarů originální zábavy a volnočasových aktivit s množstvím nápaditých herních prvků. Najdete zde lesní hřiště a kontaktní zoo, obří trampolíny a houpačky, lanová centra, podzemní chodby, prolézačky a v neposlední řadě i úzkokolejnou železnici, která park propojuje se sousedním Tankodromem. (zdroj text i foto a více info na www.mirakulum.cz/o-parku)

Zámek Hluboká

Pohádkové sídlo utkané ze snu krásné paní. Státní zámek Hluboká je svou rozlohou, charakterem, souborem dochovaného původního mobiliáře a rozlehlým parkem významným romantickým areálem v evropském a světovém kontextu. (zdroj text i foto a více info: www.zamek-hluboka.eu/cs)

Máte své oblíbené místo? Zanechte nám tip na super výlet v komentáři. Děkujeme.

Související články