Den země a její oslavy v roce 2023

22.4. je Den Země, což je celosvětová událost zaměřená na propagaci a podporu ochrany životního prostředí!

Oslavujeme slevami 20 %

V rámci oslav tohoto dne jsou na mnoha místech připravené vzdělávací i zábavné akce pro děti i dospělé. A i my jsme si pro vás připravili jednu akci – slevový kód DENZEME20, se kterým získáte 20 % slevu na všechny naše ekologické hračky a kousátka na stránce www.prvnihracky.cz!
.

Slowhračky?

Ale pozor, sleva 20 % platí i na všechen další sortiment, tedy i na další kvalitní hračky známých světových značek (např. Playgro, Lamaze, Toomies,..), které jsou vlastně díky své kvalitě a možnosti předávat je z generace na generaci taktéž takovýh slow a eko zbožím.
.
.

Nejen, že na www.prvnihracky.cz najdete hračky, které jsou značkové a kvalitní a tak vydrží a mohou se předávat z generace na generaci, ale zařadili do jejich sortimentu právě již zmiňovane hračky ekologické!

.
.

Slevu 20 % s kódem DENZEME20 můžete vyuřít i na všechny produkty Lanco! Ty jsou vyrobeny s ohledem na životní prostředí a jsou biologicky odbouratelné. Víme, že respektovat životní prostředí znamená respektovat celou naši planetu, kterou tak chráníme pro další generace.

.

.

A www.ekopes.cz myslí i na vaše čtyřnohé miláčky! Představujeme vám Lanco pets – kaučukové a 100 % přírodní hračky pro pejsky! Kromě aportovacích hraček zde najdete i dentální hračky pro zdravé dásně a zuby vašich miláčků. Vyberou si u nás malá, střední i velká plemena. A můžeme zaručit, že se hned tak neprokousnou!

.
v

Související články