Ekologické hračky! To nejlepší pro vaše dítě i planetu!

Vítejte ve světě Lanco! Hračky Lanco® jsou vyráběny z 100% přírodního kaučuku. Přírodní kaučuk je naším učitelem a inspirací: jeho vlastnosti vyžadují ruční zpracování a ohled na koloběh v přírodě. Každá hračka je unikátní a nenapodobitelná, stejně jako každá lidská bytost.

Lanco – ekologické hračky jsou bezpečné pro děti i planetu. Kousátka jsou ideální pro děti, kterým se právě prořezávají první zoubky. Jedinečná vůně a chuť přírodní gumy je u dětí velmi oblíbená. Měkčí i tvrdší části a výstupky kousátek jemně masírují dětské dásně a přinášejí úlevu od bolesti.

100% PŘÍRODNÍ

Lanco® hračky jsou vyrobeny exkluzivně z přírodní gumy: nepřidáváme žádné další materiály, které by poškodily její přirozené vlastnosti, jako je pružnost, měkkost a rozložitelnost. Přírodní guma je výsledkem bílé mízy ze stromů, které se nazývají Havea brasiliensis.

EKOLOGICKÉ

Všechny hračky Lanco® jsou přírodní a rozložitelné. Naše výrobní procesy jsou díky ruční práci ohleduplné k přírodě a zanechávají zanedbatelnou stopu znečistění. Věříme, že můžeme pomoci dětem rozvíjet spojení s přírodou a uměním. Díky tomu budovat udržitelnou společnost zábavnou formou.

RUČNĚ DĚLANÉ

Naše hračky jsou výhradně ručně vyráběny našimi zkušenými řemeslníky: vývoj forem, modelování hraček, jejich ruční zdokonalování a zdobení. Každá hračka je unikátní a nenapodobitelný kousek; plod řemeslné výroby

ZODPOVĚDNÉ

Výroba hraček Lanco® začíná v Maroku, v zemi, kde má ruční výroba své kořeny. Konečná fáze výroby probíhá v sídle společnosti v Barceloně. 83 % týmu Lanco® pracuje ve společnosti již více než 20 let. Vytváříme pracovní příležitosti pro ženy, přerozdělujeme příjmy v rámci komunity.

 

Související články