Jak zabavit 6 měsíční, roční a dvouleté dítě doma? A co televize nebo tablet?

I když nelze chodit do školky, děti mají rádi svá pravidla. Víme ale moc dobře, že je doma třeba spoustu věcí udělat. Uklidit, uvařit. Jak zabavit dítě? Nejsnazší je pustit mu televizi nebo pohádky na tabletu či mobilu. V malé míře a v nějaký časový úsek klidně ano a klidně každý den, dítě bude vědět, že má na pohádky určitý čas a poté přicházejí na řadu jiné aktivity.

Jak zabavit miminko do 6 měsíců?

Miminko do 6 měsíců často ještě spinká, což nám nahrává k času na domácí práce či cokoli jiného. Když je vzhůru, užívejte si společné chvilky, malé bude jen jednou. Děťátko můžete zabavit i hračkami, které budou rozvíjet jeho smysly. Ideální jsou na to hračky od značky LAMAZE. Hračky Lamaze děti baví i rozvíjí.Hračky Lamaze jsou vysoce kvalitní, na jejich designu spolupracuje řada odborníků z oblasti pediatrie a dětské psychologie. Americké hračky této značky děti nejen baví, ale také stimulují, rozvíjejí a učí poznávat svět. Lamaze dbá na kvalitní a bezpečné provedení, pečlivé zpracování, pyšní se řadou certifikátů a díky tomu jsou vhodné i pro děti od narození.

Lamaze chrastící ponožky

Chrastící ponožky a náramky jsou vyrobeny z různě strukturovaných a barevných materiálů, které stimulují zrak, hmat a rozvíjí motoriku. Křídla motýlka při doteku šustí. Koupíte ZDE

Jak zabavit roční dítě?

Děti milují třídění a hraní si s dospěláckými věcmi. Dejte dítku mísu a naházejte do ní hračky či dospělácké věci – samozřejmě takové, které nejsou nijak nebezpečné a poskytněte dítku i vařečku. To bude zábavy a vy se nechte překvapit, co vám uvaří. Výhled z okna také není k zahození – kolik najde ptáčků a autíček?

A pak tu máme různé hračky, které dítě zabaví i vzdělávají. Například zábavná pískací vajíčka od TOOMIES. Velmi zábavná dětská hračka pro nejmenší. Každé kuřátko má své místečko v krabici, do kterého přesně zapadne a při odebrání skořápky a zmáčknutí hlavičky pípá jako živé.

Celá kategorie hraček pro děti od jednoho roku je zde: https://learningtoys.cz/73-1-rok

Jak zabavit dvouleté dítě?

Zapojte své dítko do domácích prací. Nechte jej narovnat utěrky či poskládat hrnce. Věšení prádla je také skvělá zábava. Pro dvouleté děti poslouží také skvěle kreativní sady pro domácí tvoření a také klasické pastelky a papíry.

Související články