Nejlepší kluzište: Kam na brusle s dětmi?

Už jste letos vyrazili na brusle? Pokud ne, budeme rádi, když se budete inspirovat našimi tipy na kluziště, kde se budou cítit skvěle i vaše děti! Klikem na konkrétní kluziště si zjistěte, jestli je třeba registrace, či půjčují brusle i pro nejmenší. A někde jsou i kurzy bruslení!

Kluziště a hřiště pro veřejnost v Praze

Hřiště na Františku. Venkovní kluziště na hokej a veřejné bruslení o rozměrech 40 x 20 m (v létě víceúčelové hřiště s umělou trávou – fotbal, házená), víceúčelové hřiště (tenis, volejbal, basketbal, nohejbal), atletická rovinka, stolní tenis, minigolf, dětská hřiště, houpačky, prolézačky, lanová pyramida, horolezecká stěna.

Kluziště na Letné. Zabruslit si můžete na hlavním kluzišti o rozměrech 40 x 20 m, v jeho těsné blízkosti je připravené i druhé, menší kluziště o rozměrech 20 x 10 m, na kterém se můžou učit bruslit ti nejmenší z nás. Celý areál je vybaven pochozím gumovým kobercem.

 

Bruslení na Střeleckém ostrově

Bruslení na Střeleckém ostrově.Novinka roku 2021 a 2022! Kluziště na Střeleckém ostrově vybudovala Praha 1 ve spolupráci s Malostranskou besedou a můžete si ho užívat denně od 14 do 21 hodin a o víkendu od 10 do 21 hodin.

Kluziště na Ovocném trhu – Oblíbené kluziště. Čeká na vás ledová plocha o rozměrech 14 x 30 m denně od 10:00 do 21:00 hodin. Bruslení je za 100 Kč, dítě do 6 let platí 50 Kč. Za poplatek 100 Kč si lze vypůjčit brusle.

Bruslení pod Žižkovskou věží – zde se, narozdíl od jiných kluzišť, kde se bruslí většinou jen do konce ledna, bruslí až do konce března! Ideální nejen na randě ale i s dětmi. Příjemné občerstvení i atmosféra a dostatek „opěrátek“ pro bruslařské začátečníky a děti.

Kluziště a hřiště pro veřejnost v Brně

Bruslení za Lužánkami – kvalitní zázemí a bruslení pro veřejnost. Dopoledne lze i pronajmout pro školy či teambuilding. Otevřeno mají až do konce února.

Kluziště Vodova – multifuknčí sportovní hala s úžasným velkým hřištěm nadchne velké i malé! A otevřeno také až do konce února. Kromě klasického bruslení je zde často i doprovodný program a zábava!

Veřejné bruslení Liberec

Sport Park LiberecVenkovní bruslení je provozu dle počasí. Vstup na venkovní ledovou plochu je na vlastní nebezpečí. Kvalita ledu se odvíjí dle venkovních podmínek. Venkovní bruslení je pro návštěvníky Sport Parku Liberec zdarma. Veřejné bruslení probíhá každou zimní sezónu (zhruba od září do konce března) ve Svijanské aréně v úterý od 18.00 do 19.00 hod. a v sobotu a neděli od 15.00 do 17.00 hodin.

Nezapomeňte na sváču a pití s sebou. Hodit se budou nerozbitné umělohmotné mističky i hrnečky.

Související články