Testování: Textilní knížka s ocásky od Playgro

Textilní knížka s ocásky od Playgro je nejen krásná na pohled, ale i velmi naučná. Na testování ji dostal miničlovíček od @mamedomaveselo.

Knížky to jsou prostě ❤️A knížka nemusí být vždycky papírová. Třeba tahle od látková knížka od Playgro je naprosto skvělá a když jsem jí vybírala, věděla jsem, že z ní bude 👶🏻 nadšená, což se taky potvrdilo. Knížka je teda, jak už jsem zmínila, látková a obsahuje 8 různých zvířátek a každé z nich má ocásek. Divný? No, zvířata většinou ocásky maj, že jo, ale tyhle ocásky jsou každý z jinýho textilního materiálu a jsou tak super na vyvíjení hmatu a schopnosti poznávat, že že všechno není stejné.

Knížka má plastový kroužek na zavěšení a přední i zadní strana je ze šustivého materiálu, což naše 👶🏻 ohodnotila slovem “oooooooo”. Knížku si nejčastěji chce 👶🏻 prohlížet sama, protože takhle 📚 je jediná, u které má dovoleno žužlat jí 😀🤦🏻‍♀️. To byste nevěřili, kolik toho uvnitř pusy dokáže přečíst a srandičky o tom, že s plnou pusou se nemluví, jsou vyloženě na místě, akorát je někdo moc neakceptuje🤔 Jo a víte taky, že číst se dá i nohama?! Ne? Tak se zajděte podívat k nám🏡, za menší obnos naučíme obracet stránky miniPrstíčkama u nohy, protože přece se nebude natahovat a unavovat ručičky, že jo🤦🏻‍♀️.

Když už celou knížku přečte několikrát sama všemi zmíněnými způsoby, může nastoupit matka a aby se teda neřeklo, tak odvypráví pár názvu zvířátek a ty praštěný zvuky, co který zvíře dělá. Třeba takovej papoušek je super “čau Kahhhhle”, “nazdahhhhhh”, u toho je hrozná švanda, akorát nevim jestli z toho ráčkování nebo že máme ze sebe umí udělat superPitomečka 🤔. Nechtějte vědět jak sebou plácám na zemi a předvádim tuleně…

U každýho zvířátka si ukazujeme ten ocásek, kterej občas 👶🏻 nacpe do pusy s radostí i mně a co si budem, přežvykovat kus látky a dělat u toho “mmmmmm, to je dobrůtka” fakt chcete, ideálně několikrát denně 🤦🏻‍♀️😀. Jako vrchol našeho čtení je považováno odříkávání básniček u každého zvířátka, který už umíme obě nazpaměť (i táta už občas nějakou zahlásí) a následuje opět “dej mi to matko, já sama”… Teď vážně. Věděla jsem, že bude mít 📚 úspěch. Že si jí bude brát s sebou i na přebalování a do kočárku, to jsem teda fakt nečekala 🤭🙏🏻❤️. Takže 👩🏻 a 👶🏻 doporučují 👌🏻

PROZKOUMAT KNÍŽKU NA ESHOPU >>>

Zobrazit další knížky na eshopu – již pro děti od 3 měsíců:

 

Související články