Testování: Zábavný míček od Playgro

Tentokrát jsme si vzali pod drobnohled zábavný míček od Playgro. Jak si s ním vyhrál miničlovíček od @mamedomaveselo?

Jestli mě něco fakt dělá šťastnou, tak je to jiskřička radosti v očích naší 👶🏻 a úsměv, který má většinou celý den 🥰. O to víc miluju dělat jí radost a pak pozorovat, jak šťastný a spokojený miminko to je a taky jak se krásně vyvíjí❤️ No a čím udělat radost? Samozřejmě hračkou! No a tenhle míček od @playgro_czsk je bomba!🏐

V první řadě je potřeba zmínit, že má v sobě kuličky a chrastí = vydává zvuk = nejvíc potřebná hračka vždy, když máma telefonuje, řeší něco důležitýho s tátou a nebo si říká, že aspoň minutka ticha by byla bodla… no… ale rozvíjí se tak sluch, a to se počítá👂🏻.

Na míčku je plno různých pohyblivých posouvátek, které mají různý tvar i strukturu, takže je od 👶🏻 pořád slyšet fascinovaný “ooooo, aaaaa, gh”, protože pro ty miniRučičky je to príma. A o tom, jak krásně to rozvíjí jemnou motoriku asi není třeba mluvit 🖐🏻. To, že si 🏐 může snadno vzít do tý malý rozkošný🖐🏻 a zkoušet pak tvrdost našich hlav a poslouchat “au, au”… no…

Jo a evidentně i dobře chutná, protože je každou chvíli ožužlanej 🤦🏻‍♀️. Dá se to počítat za rozvoj chuti?🤔 Další komponent je pak zrcátko, kde se na sebe ta malá opice furt zubí… bez zubů, samozřejmě 🤭😀 Co baví děti víc než se pozorovat, že? Zároveň i díky spoustě barev, dochází k dalšímu stimulování smyslu – zraku👁.

Hra u nás probíhá tak, že se nejdřív těšící se 👶🏻 s 🏐 vydovádí, s vydáváním všech zvuků v různých tóninách, které umí (a že jich je, operní pěvci by mohli závidět) a následně si pak v klidu, obě pasoucí koníčky, což je pro mámu už docela olympijská disciplína, 🏐 prohlížíme. Popisuju ji barvy, tvary, motivy i zvuky a baví nás to obě 🙏🏻. Takže jestli nevíte po čem sáhnout, tohle je tip pro vás ☺️.

PROZKOUMAT MÍČEK NA ESHOPU >>> 

 

Související články