5 nejlepších interaktivních hraček

Interaktivní hračky pro děti fungují na principu akce a reakce a jsou důležitým pomocníkem při rozvoji motoriky. Dítě se zábavnou formou učí základní fyzikální zákony, rozvíjí paměť i představivost.

Některé interaktivní hračky – například ty od Lamaze – jsou vhodné pro děti již od narození, s jinými si děti rády hrají až do předškolního věku. Pokud vás zajímají i další interaktivní hračky, určitě nakoukněte i do sekce zvukové a hudební hračky.

Magnetická ozubená kolečka od TOOMIES (280 – 399 Kč)

Magnetická kolečka lze různě spojovat jako puzzle, pomocí páčky je uvést do provozu a sledovat jak se celý kolos otáčí. Kolečka jsou z jedné strany magnetické, lze použít i na kovovém podkladu.

Multifunkční hudební nástroj lvíček od PLAYGRO (599 Kč)

Muzikální hračka s různými aktivitami pro učení. Po zmáčknutí velkého tlačítka uslyšíte různé melodie. Můžete sledovat i světelné efekty. Na poslech je 20 různých písniček a zvuků. Hračka rozvíjí jemnou motoriku, sluch a zrak. Krásné zářivé barvy. Roztočte kuličku a pozorujte, jak se točí.

Chodítko s vystřelovacími míčky od TOOMIES (560 – 799 Kč)

Naučná hračka Tomy Chodítko – vystřel a seber. Chodítko a hračka v jednom. Přinese vašemu dítěti spoustu zábavy a přitom mu pomůže začít chodit. Jedno zmáčknutí tlačítka a barevný balónek je vystřelen z hračky. Poté se jednoduše přejede s hračkou přes balónek, aby byl magicky vcucnut zpět do hračky.

Airtivity zábavný stolek od LAMAZE (1699 – 2229 Kč)

Interaktivní stolek 3 v 1 nabízí mnoho zábavných aktivit pro děti od 6 měsíců. Děti budou nadšeně sledovat jak se můžou hračky pohybovat pomocí vzduchu. Mnoho zábavných hraček s mořskou tématikou: hvězdice, řasy, rybičky, velryba a další. Stolek podporuje kongnitivní vývoj u dětí tím, že je aktivně povzbuzuje k zkoumání a učení. Stoleček vydává bublavé zvuky a hudbu ve stylu karibiku ( typově: hula hula hop melodie z Havaje). Vývojová hračka: Pomáhá dětem používat svaly prstů a rukou, aby získávaly jistotu ve stále přesnějších a koordinovanějších pohybech. Zároveň povzbuzuje děti, aby využívaly celé tělo a podporovaly svou sílu a rovnováhu. Světla a zvuky: Různé aktivity zpsůobí vydávají zvuk a nebo svítí, či blikají. U dětí se tak rozvíí zrak, sluch a postřeh.

Interaktivní pokladník od TOOMIES (420 – 599 Kč)

Pro všechny malé obchodníky. Nakrmte robota mincemi, naskenujte zboží jako na opravdové pokladně, nebo jen mačkejte tlačítka na přední straně, aby se vám otevřela zásuvka pokladny. Robot vás za to odmění světelnými a zvukovými efekty. Mnoho zvukových a světelných efektů

 

ZOBRAZIT DALŠÍ INTERAKTIVNÍ HRAČKY

 

Související články