Hračky pro zdravý rozvoj dětí

Hračky pro zdravý rozvoj dětí? Ano, přesně ty nabízí značka Playgro. Tyto hračky pro děti již od narození se dětem i rodičům nejen líbí, ale i je rozvíjí. Pojďme se podívat na značku detailněji.

Zakladatelé značky Playgro se při vývoji hraček inspirovali svými vlastními dětmi. Pozorovali je při hraní, sledovali co je zajímá, na co reagují a jak se chovají. Spojili se s odborníky na děti a jejich vývoj a s odborníky přes moderní technologie a hračky Playgro byly na světě a jsou tu s námi již od roku 1992!

Každý produkt obsahuje funkce, které pomohou dítěti rozvíjet škálu dovedností – včetně motorických a kognitivních dovedností prostřednictvím aktivní hry a povzbudit je k přemýšlení.

Před několika lety vznikl taky koncept STEM, který najdete pod značkou PLAYGRO + LEARN.

STEM je koncept vzdělávání v oboru vědy, techniky, technologie a matematiky. Poslední dobou se ale přidává do slova „STEM“ i písmenko „A“ jako „art“ (umění či kreativita) a vzniká tak koncept STEAM. Zjednodušeně jde o myšlenku neoddělovat při učení technické a kreativní předměty, ale vše spojovat a najít nové způsoby vnímání technických předmětů. A i vy můžete své dítě vzdělávat díky značce PLAYGRO, která má hračky na tomto konceptu založené. V dnešním světě, který je stále více ovlivněn technologiemi, je učení s konceptem STEAM nejen zábavné, ale i nezbytné!

Výhodou je, že hračky s označením STEAM pomáhají rozvíjet dovednosti, řešení problémů, vytrvalost, komunikaci i mentální obratnost u dětí již od narození. STEAM HRAČKY najdete pod značkou PLAYGRO LEARN ZDE

 

DĚLENÍ HRAČEK STEAM DLE VĚKU

Hračky jsou rozděleny na jednotlivé fáze dítěte dle barev, které najdete na obalu.

DĚLENÍ HRAČEK STEAM DLE ZAMĚŘENÍ

Hračky jsou také rozděleny na jednotlivá zaměření ikonkami, které najdete na obalu. Hračka většinou obsahuje více dovedností najednou.

ZOBRAZIT HRAČKY PLAYGRO

 

Související články