Nejlepší dárky pro těhotnou kamarádku a miminko

U nás se baby shower moc nedělá. V Americe je to ale oblíbená záležitost. Sejdou se kamarádky a obdarují kamarádku věcmi pro miminko i maminku. U toho jedí, pijí, povídají si a předávají si zkušenosti.

Co ale takové těhotné kamarádce koupit, když jste sama třeba těhotná nebyla? Anebo jste třeba maminka a vaše dcera je těhotná a je jiná doba? Nápadů je spousty, zde jsou nápady. Obecně nedoporučujeme nakupovat hodnotné dary, bez předchozí konzultace, aby vše bylo dle maminky představ. Zde platí, klidně se dopředu zeptejte, co ještě maminka nemá. Anebo zakupte nějaký voucher, do dětského obchodu. Tím nikdy nic nezkazíte.

Naše tipy na dárky pro těhotné a novopečené maminky:

1. Poukaz na nákup do obchodu – eshopu

ano, je to možná trochu neosobní, ale takový poukaz na nákup čeho maminka chce, je někdy opravdu nejlepší. k tomu přiložíte nějakou drobnost a je to. Na eshopu learningtoys.cz najdete sekci dárkové šeky, kde je případně můžete zakoupit také.

2. Hygienické potřeby pro miminko

Hitem jsou plenkové a ručníkové dortíčky. S tím nešlápnete vedle a je to praktické i hezké. Stejně tak hezky bude vypadat dárkový koš. Koupíte krabičku nebo košíček a do něj dáte drobnosti, které se vždy hodí: manikůra, sety s péčí o vlásky, plenky, oleje a krémy na tělo, žíňky, osuška. Nikdy neurazíte jednorázovými plenkami, vlhčenými ubrousky a dalšími potřebami, které najdete v dětských eshopech či drogeriích.

3. Hračky pro miminko

Na trhu najdete mnoho hraček a krásných věcí. Od chrastítek, po kousátka. Dbejte vždy na značku a testované značky. Za nás  i rodiče můžeme doporučit vývojové hračky LAMAZE, které jsou pro děti od narození. Hračky Lamaze jsou vysoce kvalitní, na jejich designu spolupracuje řada odborníků z oblasti pediatrie a dětské psychologie. Americké hračky této značky děti nejen baví, ale také stimulují, rozvíjejí a učí poznávat svět. Lamaze dbá na kvalitní a bezpečné provedení, pečlivé zpracování a pyšní se řadou certifikátů: www.lamaze.cz 

 

4. Praktické věci pro maminku

odsávačka mléka, již zmiňovaný poukaz na nákup do oblíbeného obchodu, káva bez kofeinu, čaj, ale i třeba hezký šperk, který potěší maminku ať je těhotná nebo ne.

5. Vychytávky

Velké oblibě se těší různé foto rámečky a sady na obtisky dětských ručiček a nožiček. Skvělý bude například i poukaz na newborn focení – focení novorozenců.

 

Související články