Krásné hračky a dárečky do 400 Kč

Kvalitní a zábavné hračky nemusí stát tisíce! Přinášíme vám výběr hraček pro děti do 400 Kč!

Hračky od 65 Kč najdete u nás na eshopu ZDENa kvalitě všech hraček pro děti si dáváme velmi záležet. Proto u nás najdete jen kvalitní a značkové hračky. Specializujeme se především na vývojové hračky, protože vývoj všech smyslů děťátka je pro nás nejdůležitější. A to již od narození. V nabídce našich hraček najdete tedy hračky, které nejen baví, ale i učí a rozvíjí.

TOOMIES HRAČKY

Toomies – hra i učení pro batolata. Japonské edukativní hračky Toomies kladou důraz na nejvyšší kvalitu, atraktivní barevnost, bezpečnost a vysokou funkčnost. Hračky jsou vhodné zejména pro děti od půl roku do cca dvou let.

LAMAZE HRAČKY

Hračky Lamaze děti baví i rozvíjí. Hračky Lamaze jsou vysoce kvalitní, na jejich designu spolupracuje řada odborníků z oblasti pediatrie a dětské psychologie. Americké hračky této značky děti nejen baví, ale také stimulují, rozvíjejí a učí poznávat svět.

PLAYGRO HRAČKY

Playgro – hračky pro zdravý rozvoj dětí. Australská značka Playgro propojuje zábavu s rozvojem dětí. Playgro jsou inovativní hračky, které motivují děti zapojovat do hry všechny smysly a stimulují jejich představivost. Na návrzích se podílejí experti z řady oborů, aby hračky rozvíjely dovednosti malých dětí správně a komplexně. Samozřejmostí je vysoká kvalita a absolutní zdravotní nezávadnost.

MY FIRST NICI

My first Nici – nejjemnější hračky pro nejmenší. Německá značka My first Nici se zaměřuje na heboučké, jemné plyšové kamarády pro nejmenší miminka. Kouzelní usínáčci (mazlící dečky), plyšová kousátka, či jemná plyšová chrastítka, to vše v nejvyšší kvalitě a bezpečí tak, aby byly hračky vhodné pro miminka již od narození.

 

Související články