Dárkový šek v hodnotě 500 Kč
Dárkový šek v hodnotě 500 Kč | learningtoys.cz
  • Dárkový šek v hodnotě 500 Kč | learningtoys.cz
  • Dárkový šek v hodnotě 500 Kč | learningtoys.cz

Dárkový šek v hodnotě 500 Kč

413 Kč
D?500

Počet
Skladem

Kdy zboží dostanu?

Kdy zboží dostanu?

Zásilkovna výdejní místa (osobní odběr) pondělí 1. 4. 2024
GLS pondělí 1. 4. 2024
Česká pošta pondělí 1. 4. 2024
GLS Slovensko úterý 2. 4. 2024
Osobní odběr - Zásilkovna SR středa 3. 4. 2024

Popis

Nevíte, zda se příbuzným narodí chlapeček nebo holčička? Chcete udělat radost svým blízkým, ale nejste si jistí, zda vyberete ten správný dárek? V takovém případě můžete své příbuzné potěšit dárkovým poukazem na odběr libovolného zboží na eshopu www.learningToys.cz.

Zvolte si finanční hodnotu dárkového poukazu a obdarovaný si dárek vybere sám. Vybrat si můžete z hodnot 500 Kč, 1000 Kč nebo 1500 Kč.

Jak šekem nakupovat? Ve druhém kroku objednávky na eshopu www.LearningToys.cz se do kolonky „Slevový kód“ zapíše kód uvedený na dárkovém šeku. Minimální hodnota nákupu vč. dopravy musí být vyšší než je hodnota šeku (př. Pokud jste si zakoupili šek v hodnotě 500 Kč, musí být výše nákupu s dopravou minimálně 501 Kč, tzn. nákup zboží minimálně za 401 Kč + doprava 100 Kč). Přesahující částka se doplácí při dobírce. Při nižší objednávce systém nedovoluje dokončit objednávku.

Platnost dárkového šeku je 6 měsíců ode dne vydání. Po vypršení platnosti poukaz propadá. Na koupi poukazu se nevztahují akční slevy (nelze jej nakoupit se slevou, která platí pro jiné produkty), poukazem však lze nakoupit i zboží v akci na tomto eshopu.

 

Speciální akce!

Při zakoupení voucheru neplatíte poštovné. Poštovné taktéž neplatíte, koupíte-li si šek spolu s dalším zbožím v našem eshopu. Poštovné vám bude odečteno až při fakturaci, v objednávce se poštovné neodečítá. Do poznámky v objednávce napište "bez poštovného".

Parametry

Kód
D?500

Specifické reference

Nový produkt

Mohlo by se vám také líbit:

Jiní zákazníci zakoupili: