Playgro - Dárkový set s lamou
Playgro - Dárkový set s lamou | learningtoys.cz

Playgro - Dárkový set s lamou

495 Kč
0m+
0188328

Počet
Skladem

Kdy zboží dostanu?

Kdy zboží dostanu?

Zásilkovna výdejní místa (osobní odběr) středa 31. 7. 2024
GLS středa 31. 7. 2024
Česká pošta středa 31. 7. 2024
GLS Slovensko čtvrtek 1. 8. 2024
Osobní odběr - Zásilkovna SR pátek 2. 8. 2024

Popis

Představujeme Playgro - Dárkový set s lamou, dokonalý startovací balíček pro nové rodiče a jejich novorozence. Tento výhodný dárkový set je vytvořen s láskou a péčí, aby poskytoval nejen zábavu, ale také podporoval vývoj vašeho dítěte od samotného začátku.


Náš Playgro dárkový set obsahuje celkem 17 oblíbených položek, které zajistí, že každý den bude plný objevování a radosti. Plyšová lama s hmatovými stuhami a kontrastními barvami a vzory je ideální pro smyslovou stimulaci a zkoumání malými ručičkami. Otočná hračka s přísavkou se snadno připevní k vysoké židli a během jídla poskytne zábavu. Sada také zahrnuje 6 spojovacích kroužků a 9 stohovatelných kelímků, které jsou perfektní pro hru na podlaze, ve vaně i venku.


Každý prvek tohoto setu byl pečlivě vybrán, aby podporoval motorické dovednosti, koordinaci ruka-oko a kognitivní vývoj vašeho dítěte, a to vše bez použití BPA. Umožněte svému dítěti objevovat svět kolem sebe s Playgro - Dárkovým setem s lamou, který přináší fiestu zábavy při každodenním hraní.


5 důvodů, proč koupit tento produkt:

  • Kompletní sada pro vývoj: Obsahuje 17 různých hraček, které jsou navrženy tak, aby podporovaly smyslový a motorický vývoj dětí od narození.
  • Bezpečnost je na prvním místě: Všechny hračky jsou vyrobeny bez použití BPA, což zajišťuje bezpečnost vašeho dítěte při hraní.
  • Univerzální použití: Sada obsahuje hračky, které jsou vhodné pro doma, ve vaně, na procházce či při jídle, což zajišťuje zábavu v každé situaci.
  • Podpora vývojových dovedností: Hračky jsou navrženy tak, aby stimulovaly kognitivní funkce, rozvoj koordinace ruka-oko a smyslovou stimulaci.
  • Ideální dárkový set: S takovou šíří a kvalitou hraček se tento set stává perfektním dárkem pro každého novorozence nebo jako dárek k oslavě narození dítěte.


Parametry

Kód
0188328
Váha výrobku vč. balení
0,67
Tariff Code
95030041
Výška výrobku vč. balení
28
Základní balení - krabičky
6
Výška výrobku
28
Jakou baterii výrobek obsahuje?
NE
Obsahuje výrobek magnety?
NE
Šířka výrobku
35
Země původu
Bangladesh
Má výrobek CZ/SK polepky?
ANO
EAN
6
Materiál
Textil
Hloubka výrobku
9
Základní balení - kartony
6
Věk
0m+
Je výrobek na baterie?
NE
Ean kartonu
9321104883278
Hloubka výrobku vč. balení
9
Šířka výrobku vč. balení
35

Specifické reference

Nový produkt

Mohlo by se vám také líbit:

Jiní zákazníci zakoupili: