Playgro - Vkládací pejsek s tvary
Playgro - Vkládací pejsek s tvary | learningtoys.cz

Playgro - Vkládací pejsek s tvary

355 Kč
12m+
0188674

Počet
Skladem

Kdy zboží dostanu?

Kdy zboží dostanu?

Zásilkovna výdejní místa (osobní odběr) středa 18. 9. 2024
GLS středa 18. 9. 2024
Česká pošta středa 18. 9. 2024
GLS Slovensko čtvrtek 19. 9. 2024
Osobní odběr - Zásilkovna SR pátek 20. 9. 2024

Popis

Playgro - Vkládací pejsek s tvary: Neodolatelný společník pro vaše nejmenší

Představujeme vám Vkládacího pejska s tvary od Playgro - dokonalý kamarád pro vaši ratolest v jejím dobrodružství objevování a učení!

Tento interaktivní pejsek je navržen tak, aby proměnil čas hraní na nezapomenutelnou a obohacující zábavu. Jemné, texturované uši tohoto přátelského pejska poskytují hmatovou stimulaci a smyslové objevování tím nejpříjemnějším způsobem.

Proč si váš malý objevitel Vkládacího pejska zamiluje?

- Smyslová stimulace a hmatové objevování: Texturované uši pejska jsou měkké a příjemné na dotek, což podporuje rozvoj smyslového vnímání vašeho dítěte.

- Rozvoj motorických dovedností: S šesti různýmitvary se Vkládací pejsek stává fascinujícím hřištěm pro zlepšení jemné motoriky a koordinace ruky a oka. Vaše dítě se bude bavit a zároveň rozvíjet zásadní dovednosti!

- Podpora řešení problémů: Tento výrobek není jen hračka, ale i kouzelný nástroj, který podporuje důležité dovednosti při řešení problémů. Vaše dítě bude mít radost z identifikace tvarů a barev, zatímco bude hledat správné místo v kostce pro každý kousek.

Smyslový rozvoj: Vkládací pejsek pomáhá rozvíjet kognitivní schopnosti vašeho dítěte, protože učení se stává součástí hry. Radost z objevování a zvědavost se stávají stavebními kameny pro budoucí úspěchy.

Odpovědi na nejčastější otázky a případné námitky:

- Je hračka bezpečná pro mé dítě? Absolutně! Vkládací pejsek s tvary je vyroben z kvalitních a bezpečných materiálů, které splňují všechny normy bezpečnosti hraček.

- Pro jaký věk je hračka vhodná? Tento produkt je ideální pro děti ve věku od 1 roku do 3 let. Je navržen tak, aby podporoval rozvoj v těchto klíčových letech růstu.

- Jaké jsou hlavní výhody této hračky? Hlavní výhody zahrnují rozvoj motorických dovedností, podporu smyslového objevování, celkového rozvoje a řešení problémů. Hraní s Vkládacím pejskem je jak zábavné, tak i vzdělávací.

- Jaké barvy a tvary hračka obsahuje? Vkládací pejsek obsahuje šest tvarů v různých barvách, které přitahují pozornost a zvyšují zájem dítěte o hru.

- Je snadné hračku čistit? Ano, Vkládací pejsek je snadno omyvatelný a jeho údržba je velmi jednoduchá, což zaručuje dlouhou životnost a čistotu hračky.

Nenechte si ujít příležitost udělat z učení a hraní nezapomenutelný zážitek pro vaše nejmenší. Vkládací pejsek s tvary od Playgro je zde, aby zapálil zvědavost vašeho dítěte, podpořil jeho kognitivní rozvoj a vytvořil nezapomenutelné chvíle, když se jeho dovednosti budou rozvíjet.

Parametry

Kód
0188674
Šířka výrobku
18
Země původu
CHINA
Má výrobek CZ/SK polepky?
ANO
EAN
9321104886743
Materiál
Plast
Hloubka výrobku
17
Základní balení - kartony
2
Věk
12m+
Je výrobek na baterie?
NE
Ean kartonu
49321104886741
Hloubka výrobku vč. balení
17
Šířka výrobku vč. balení
18
Váha výrobku vč. balení
0,468
Tariff Code
95030095
Výška výrobku vč. balení
16,5
Základní balení - krabičky
2
Výška výrobku
16,5
Jakou baterii výrobek obsahuje?
NE
Obsahuje výrobek magnety?
NE

Specifické reference

Nový produkt

Mohlo by se vám také líbit:

Jiní zákazníci zakoupili: